Download

Slobodno isprobajte naše demo knjigovodstvene programe. Uz svaki program besplatno dolaze sve potrebne upute. Za Vas imamo aplikaciju za poslovanje pravnih osoba, aplikaciju za materijalno poslovanje koja služi za unos, obradu i evidenciju podataka o robno/materijalnom poslovanju kako pravnih tako i fizičkih osoba te aplikaciju za obrtnike.
Prednosti poslovanja sa računovodstvenim uredom su višestruke: ušteda vremena, financijski izvještaji, jednostavnost, sigurnost…

Firme

Aplikacija za poslovanje pravnih osoba, odnosno pravnih subjekata koji vode dvojno knjigovodstvo, zamišljena je tako da korisnicima omogući maksimalnu jednostavnost u radu te pružanju svih osnovnih kao i nekih pomoćnih izvještaja u svakodnevnom radu.

Više >

Materijalno poslovanje

Aplikacija PAMA1122 služi za unos, obradu i evidenciju podataka o robno/materijalnom poslovanju kako pravnih tako i fizičkih osoba. Zamišljena je tako da korisnicima omogući maksimalnu jednostavnost u radu te mnogobrojne izvještaja neophodne u materijalnom poslovanju.

Više >

Obrt

Aplikacija za poslovanje fizičkih osoba, odnosno obrtnika, OPG-a i slični, koji ne moraju voditi dvojno knjigovodstvo, zamišljena je tako da korisnicima omogući maksimalnu jednostavnost u radu te pružanju svih osnovnih kao i nekih pomoćnih izvještaja u svakodnevnom radu.

Više >