Firme

Aplikacija za poslovanje pravnih osoba, odnosno pravnih subjekata koji vode dvojno knjigovodstvo, zamišljena je tako da korisnicima omogući maksimalnu jednostavnost u radu te pružanju svih osnovnih kao i nekih pomoćnih izvještaja u svakodnevnom radu. Ovom se aplikacijom jednako mogu koristiti samostalni korisnici kao i knjigovodstveni servisi.
Plod je to dugogodišnjeg promišljanja i razvoja temeljenog na vlastitim iskustvima u cjelodnevnom radu knjigovodstvenog servisa. Aplikativno rješenje razvijeno je prema zakonskim odredbama uz sugestije korisnika različitih profesija te konzultacija sa iskustvima drugih stručnjaka.

Biti u toku sa zahtjevima svakodnevnog poslovanja i potrebama kvalitetnog praćenja poslovnih promjena pravnih osoba, nije nimalo lak zadatak. Ujedno olakšati zadatak pravnim subjetkima ili njihovim knjiovođama preciznog i ažurnog vođenja poslovanja, a opet zadržati jednostavnost u radu sa aplikacijom bio je zaista veliki izazov. Koliko smo u tome uspjeli najbolje isprobajte sami u probnom periodu korištenja ove demo verzije.

Ukoliko se odlučite za nabavku licence i korištenje ove aplikacije u svome poslovanju, nakon registriranja, možete odlučiti da li želite dalje nastaviti sa već unesenim podacima, koje ste koristiliu demo modu, ili krenuti ispočetka sa pravim podacima koristeći aplikaciju na neograničeno vrijeme.

Cijena registracije jednog primjerka aplikacije je 300,00 kn, sa uključenim PDV-om.
Cijena registracije za knjigovodstvene servise ugovara se posebno po korisniku i podložna je popustima.

 

Da bi ste skinuli program molimo unesite Vaše ime i Vašu e-mail adresu:


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)