Obrt

Aplikacija za poslovanje fizičkih osoba, odnosno obrtnika, OPG-a i slični, koji ne moraju voditi dvojno knjigovodstvo, zamišljena je tako da korisnicima omogući maksimalnu jednostavnost u radu te pružanju svih osnovnih kao i nekih pomoćnih izvještaja u svakodnevnom radu. Ovom se aplikacijom jednako mogu koristiti samostalni korisnici kao i knjigovodstveni servisi.
Plod je to dugogodišnjeg promišljanja i razvoja temeljenog na vlastitim iskustvima u cjelodnevnom radu knjigovodstvenog servisa. Aplikativno rješenje razvijeno je prema zakonskim odredbamauz sugestije korisnika različitih profesija te konzultacija sa iskustvima drugih stručnjaka.

Biti u toku sa zahtjevima poslovanja i potrebama kvalitetnog praćenja poslovnih promjena fizičkih osoba, nije nimalo lak zadatak. Ujedno olakšati im zadatak, ili njihovim knjiovođama, preciznog i ažurnog vođenja poslovanja, a opet zadržati jednostavnost u radu sa aplikacijom bio je zaista veliki izazov. Koliko smo u tome uspjeli najbolje isprobajte sami u probnom periodu korištenja ove demo verzije.

Ukoliko se odlučite za nabavku licence i korištenje ove aplikacije u svome poslovanju, nakon registriranja, možete odlučiti da li želite dalje nastaviti sa već unesenim podacima, koje ste koristili u demo modu, ili krenuti ispočetka sa pravim podacima koristeći aplikaciju na neograničeno vrijeme.

Cijena registracije jednog primjerka aplikacije je 300,00 kn, sa uključenim PDV-om.
Cijena registracije za knjigovodstvene servise ugovara se posebno po korisniku i podložna je popustima.

Da bi ste skinuli program molimo unesite Vaše ime i Vašu e-mail adresu:


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)