Usluge knjigovodstva za

 

Pravne osobe

Odnosno knjigovodstvo za: d.o.o., j.d.o.o, ….i sve ostale ‘Oo’-ove. Prema sadašnjem ustrojstvu, osposobljeni smo za knjigovodstov za male i srednje. Za ostale organizacijske oblike pravnih osoba klijenti najčešće imaju organiziranu vlastitu službu, odjel ili … ‘one tamo iz knjigovodstva‘. A to je valjda zato da bi poduzetniku sve bilo još složenije, ili zbog količine papirologije koju poduzeće potroši na dnevnoj razini, tko bi ga znao? Međutim, zahvaljujući stalnoj edukaciji spremni smo i za taj izazov.

Fizičke osobe (obrtnici)

Prema propisima o poljoprivredi i poticajima u poljoprivrednoj proizvodnji od 2003.g. u ovu kategoriju spadaju i individualni poljoprivrednici, osim, gle čuda i obrtnika.

Knjigovodstvo i knjigovodstvu srodni poslovi

Još jedan naslov kojeg treba pojasniti? Zar nije već sve rečeno? Da, ali sve do sada odnosilo se na naše sadašnje i buduće komitente. Ali uvijek postoje i oni koji iz bilo kojeg razloga žele i nešto više ili drugačije, pa se na njih onda odnosi i ovaj naslov, a koji malo detaljnije pojašnjava za koga i kakve još knjigovodstvene poslove možemo obavljati:

  • Neprofitne organizacije,
  • Obračune kamata,
  • Izradu završnih računa, za poduzeća i obrtnike,
  • Izradu poreznih prijava za stanovništvo; koje obavljamo na svojim obrascima, brzo, kvalitetno i izuzetno povoljno, a na Vaš zahtjev obavljamo i dostavu u Poreznu upravu,
  • Obračune plaća,
  • Izradu poslovnih politika poduzetnika.

Zajednički nazivnik

Za sve spomenuto i ono što smo možda propustili spomenuti, a Vama je potrebno je da za svakog poduzetnika nastojimo odvojiti individualno vrijeme samo za njega. Etički kodeks knjigovodstvene profesije obvezuje nas na strogu diskreciju za svakog poduzetnika sa kojim imamo ugovorenu suradnju.

Posjedujemo ovlašteni FINA certifikat za internetsko poslovanje (Ministarstvo financija Porezna uprava, FINA, MIO i ZO), te naši partneri nisu obvezni sami ugovarati isti ukoliko im taj izdatak nije potreban.

 

…i to bi ukratko bilo to!