Zašto Qwerty ?

Fokusirani

Specijalizirani smo što znači da bolje razumijemo Vaše poslovanje i zbog toga smo brži, produktivniji i stručniji u odnosu na konkurenciju.

Brza komunikacija

Znamo da ne želite trošiti dragocjeno vrijeme na računovodstvo i donošenje papira. Mogućnost on-line računovodstva i razmjene dokumenata putem interneta  nam ubrzava komunikaciju.

Savjetujemo Vas

Radimo naporno da nadmašimo Vaša očekivanja. Dajemo Vam preporuke vezane za način raspolaganja novcem i mogućim poreznim uštedama, bez da Vi morate razmišljati o tome.

Informiramo Vas

Pravi poduzetnik se fokusira na razvoj tvrtke  i ne troši vrijeme na čitanje tisuća pravila. Zakona i pravila ima previše i teško ih je pratiti. Zato je to naš posao – da Vas pravovremeno informiramo o svim promjenama.

Komunikacija

Naši klijenti cijene što im ljubazno, strpljivo i prijateljski objasnimo stručne stvari tako da ih lako shvate. Zato njegujemo korektan, otvoren i prijateljski odnos s našim klijentima.

Besplatno savjetovanje

Savjetujemo vas općenito o svemu što bi mala tvrtka morala imati (van nekih klasičnih računovodstvenih poslova) Npr. procjena opasnosti na radu i slično. Pomažemo oko pravnih pitanja kod zapošljavanja/otpuštanja radnika itd.